друкувати


Івано-Франківщина: Естафета "Молода галицька родина"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-18 11:13:19
Обласним управлінням у справах сім’ї та молоді розпочато реалізацію обласної естафети "Молода галицька родина", яка триватиме до 26 листопада цього року.

За цей час вона пройде у кожному районі та місті обласного значення. Метою проведення обласної естафети є реалізація державної політики щодо підтримки сімейних форм виховання, зміцнення авторитету молодої благополучної родини, яка виховується на українських традиціях та звичаях, підняття престижу сім’ї в суспільстві. Під час проведення естафети планується організовувати масові тематичні заходи, "круглі столи", прес-конференції тощо, заповнення (художнє оформлення) альбому, який розкриватиме історію кожної родини зокрема, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Основними критеріями при виборі родини, яка представлятиме район, місто обласного значення, є дотримання сім'єю високих норм моралі, збереження національних та духовних традицій, певні досягнення родини в суспільному житті (творчі, наукові, культурні, спортивні здобутки тощо), відповідальне батьківство.

Підсумки обласної естафети буде підбито у листопаді-грудні 2009 року в рамках проведення обласної конференції "Міцна сім'я – основа суспільства", на яку будуть запрошені всі родини, представлені районами та містами обласного значення.

Обговорити на форумі