друкувати


У новому OXY знають про комп’ютери все

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-16 03:00:53
Сучасний комп’ютерний центр від сьогодні прописався у Коломиї на вулиці Шухевича.

Тепер усі, хто цікавиться передовими комп’ютерними технологіями, зможуть отримати всю необхідну інформацію, фахову консультацію, придбати необхідну техніку і при цьому мати гарантований високоякісний сервіс у одному приміщенні. Тут усе облаштовано так, щоб і працівники, і клієнти почувалися максимально зручно. Але найкраще про це розповість директор нового, щойно відкритого комп’ютерного центру "OXY" Сергій Коцюр:

- "OXY" у Коломиї знають уже давно, з травня 2003 року. Ось уже шість років ми надаємо клієнтам високоякісні послуги: консультуємо, замовляємо і постачаємо для клієнтів необхідну техніку, надаємо сервісні послуги. З часом "OXY" виріс у два магазини, які хоч і знаходились недалеко один від одного (на вулиці Валовій і на площі Ринок), але все більше відчувалась потреба сучасних умов для роботи і відповідного приміщення.

І ось сьогодні ви маєте нагоду бути першими клієнтами нашого нового комп’ютерного центру. Філософія нашого закладу проста: тут ви можете придбати усе, що необхідно для людини, яка працює з комп’ютером – від стола і стільця, самої високоякісної техніки, і до інтернету. У нас діє сервісний центр, відділ комп’ютерних аксесуарів, де можна придбати програмне забезпечення, ігри, витратні матеріали, а також сам салон-магазин з різноманітною технікою. До послуг наших клієнтів – фахові консультанти, тобто, сміливо можна вважати, що ми знаємо про комп’ютери усе!

- Чи не перетвориться з часом ваш магазин на ще один центр з продажу побутової техніки?
- Ні, і прошу на цьому наголосити: ми не плануємо розширюватись на торгівлю побутовою технікою. У нас буде суто вузька комп’ютерна спеціалізація з широким спектром послуг.

- Що маєте особливого для клієнтів?
- Є одна цікавинка – ігрова приставка, де не потрібно керувати діями з допомогою клавіш. Для цього використовуються бездротові джойстики. Якщо це теніс, то гравець має відтворювати з джойстиком у руках усі рухи, які здійснює справжній тенісист. Так само й у грі, де треба по справжньому боксувати. Така приставка особливо подобається дітям, вони не сидять на місці, втупившись у монітор, а мають змогу рухатись, активно проводити дозвілля. Зараз мій син Захар продемонструє, як він боксує з комп’ютерним суперником…

Поки хлопчик захоплено перевтілювався на боксера, у салоні-магазині все більшало відвідувачів. Хтось приходив з цікавості, хтось приглядався до облюбованої комп’ютерної новинки, а хтось уже оплачував покупку й отримував дисконтну карточку. Вже у перший день роботи було зрозуміло: у Коломиї вже давно назріла потреба такого сучасного, модерного комп’ютерного центру, який, без сумніву, користуватиметься заслуженим попитом.





Автор: Маґда Николишин, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі