друкувати


Управління СБУ Прикарпаття: Відбуваються заходи до Дня пам’яті жертв політичних репресій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-14 06:04:33
На виконання Указу Президента України "Про відзначення у 2009 році дня пам’яті жертв політичних репресій", в Управлінні СБУ в Івано-Франківській області проводиться низка заходів. У День пам’яті жертв політичних репресій, який відзначається в Україні 17 травня, представники колективу Управління візьмуть участь у скорботних заходах, покладанні вінків та квітів до місць масового поховання жертв тоталітарного режиму.

Напередодні в Управлінні відбудеться лекція, присвячена темі політичних репресій в Україні. В актовому залі Управління пройде демонстрація відеофільму "Операція "Тютюн" про життя і боротьбу генерал-хорунжого Армії УНР Юрка Тютюнника, створеного у рамках спільного телевізійного проекту Національної телекомпанії України та СБУ – з циклу "Гриф секретності знято".

Копії фільму "Операція "Тютюн" та стрічки "Версія друга. Вижити" про життя та долю українського письменника Бориса Антоненка-Давидовича Управління СБУ в Івано-Франківській області передало Прикарпатському Національному університету ім. В. Стефаника, Івано-Франківській національній медичній академії, Івано-Франківському Національному технічному університету нафти і газу, обласній бібліотеці, обласному Краєзнавчому музею, телеканалам області.

Джерело: Прес-група Управління СБУ в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі