друкувати


Завтра Коломия зустрічатиме польських друзів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-14 04:29:28
Писанкова Коломия завжди рада гостям. У нашому місті, багатому на пам’ятки культури, архітектури, мистецькі традиції і народні звичаї, завжди комфортно почуваються люди, налаштовані на сприйняття глибоких пластів самобутньої Гуцульщини. Тож між Коломиєю та іншими містами існують добрі товариські стосунки, зокрема, з містом Ниса, що у Польщі.

Угода про партнерські стосунки між Нисою і Коломиєю підписана ще у 2000 році. Уже стали доброю традицією дружні обміни делегаціями міст, поляки приїздили до Коломиї на День міста, коломияни гостювали на урочистостях з нагоди Дня міста у Нисі.

Завтра наше місто над Прутом зустрічатиме делегацію з Ниси. Гості з Польщі мають намір відвідати музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття імені Й.Кобринського, побувати у тур комплексі "Буковель", познайомитись із нашим містом ближче. Для них підготовлено концерт народних аматорських колективів "Трембіта" і "Тайстра", тож є надія, що польські гості за чотири дні перебування у нашому місті матимуть незабутні враження про Коломию.

Автор: Софія ОНИКІВСЬКА, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі