друкувати


Івано-Франківщина: За добу три пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-14 12:40:57
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини зареєстровано три пожежі.

13 травня близько 13 години по вулиці Національної Гвардії, що в обласному центрі, сталася пожежа в приміщенні недіючої споруди. Вогнем було знищено перекриття та покриття даху будівлі, підлогу та сміття. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем з боку стороньої особи. А вже за півтори години на одному із приватних обійсть у Чернятині Городенківського району через коротке замикання електропроводки загорілася стайня. Вогнем було знищено горище будівлі та перекриття, 2 т сухих грубих кормів, пошкоджено особисте та хатнє майно, яке зберігалось в надвірній споруді.

Рано-вранці 14 травня по вулиці Целевича в Івано-Франківську сталася пожежа автомобіля ВАЗ 21099. Вогнем було знищено двигун, акумуляторна батарея, радіатор, пошкоджено кузов та внутрішнє облицювання авто. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 430 пожеж, 36 осіб загинуло, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі