друкувати


Варто знати, кого до хати пускати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-14 12:08:44
Днями у Верховинський райвідділ міліції звернувся місцевий пенсіонер, який розповів, що його обікрали. Чоловік на кілька днів залишив свій будинок, щоб відвідати синову сім’ю в іншому місті, а коли повернувся, то виявив зникнення значної суми грошей.

Щодо особи підозрюваного у вчиненні крадіжки, то її правоохоронці визначили практично відразу. Усі обставини вказували на молодого чоловіка, який віднедавна винаймав кімнату в заявника. Передусім насторожувало несподіване зникнення постояльця. Крім того, виявилося, що верховинець впустив молодика жити до своєї оселі, не поцікавившись його минулим. І даремно. Адже 25-річний уродженець Калуша мав судимість за крадіжки і лише півроку тому повернувся на волю після трирічного ув’язнення.

Отримавши нагоду безперешкодно обнишпорити помешкання за відсутності господаря, зловмисник напевне знав, що шукати. Господар якось проговорився, що збирає гроші на лікарняну операцію. У сховку квартирант знайшов шість з половиною тисяч гривень та банківську картку. З викраденим поспішив утекти з викраденим з Верховини.

Після звернення потерпілого в міліцію було порушено кримінальну справу, однак затримати підозрюваного вдалося лише днями. Вирішується питання про взяття його під варту.

Автор: Зорина КРЕЧКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі