друкувати


Сергій Бубка рейд по західній Україні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-14 11:43:09
Сьогодні багаторазовий олімпійський призер та нинішній президент Національного олімпійського комітету відвідав з робочим візитом Івано-Франківськ. Напередодні він побував у Львові.

Олімпієць зустрівся з міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом.

Також за участі Сергія Бубки та Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка відбудеться засідання Колегії Івано-Франківської облдержадміністрації з питань розвитку фізичної культури, спорту та олімпійського руху в області. Після завершення форуму керівники відвідають спортивну дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву зі спортивної гімнастики, де привітають учасників Всеукраїнських змагань "Олімпійські надії".

Цього ж дня на базі "Яремче" розпочне роботу Всеукраїнський семінар, організований відомчими структурами. Основними питаннями буде розвиток олімпійського руху в Україні, сучасна державна політика у сфері фізичної культури та спорту, стан підготовки до ХХІ зимових Олімпійських ігор у Ванкувері 2010 року.

А вже завтра на Львівщині Сергій Бубка відвідає ряд стратегічних спортивних об’єктів - навчально-спортивну базу із зимових видів спорту у Тисовці та навчально-спортивну базу з літніх видів спорту у Львові.

Не обійдеться і без традиційного дружнього футбольного матчу – цього разу суперником команди олімпійського активу стане аматорська команда Івано-Франківщини, повідомляє прес-служба НОК України.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі