друкувати


Українська платформа – Моя Україна: 12 травня в Івано-Франківську відбудуться установчі збори

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-09 06:01:11
27 березня 2009 року Всеукраїнська асоціація "Моя Україна" одностайним рішенням всіх обласних осередків прийняла постанову про створення координаційної групи по розробці стратегічних напрямків партнерської співпраці з політичною партією "Українська платформа", яку очолює народний депутат України Павло Жебрівський.

Цим самим Всеукраїнська асоціація "Моя Україна" сподівається зняти багаторічну стурбованість політичної знаті України з приводу нашої політичної орієнтації. А також заявляє, що той інтелектуальний ресурс, який накопичувався "Моєю Україною" більше десятка років, буде спрямований на реалізацію політичного проекту "Українська платформа – Моя Україна".

Одразу мусимо розчарувати наших опонентів – політичного шлюбу не буде, бо головним фундаментом цього партнерства є не реалізація намірів кожного зокрема, а досягнення єдиного результату для всіх разом.

Не маємо сумнівів, що для когось подібний крок "Моєї України" стане гірким розчаруванням, для когось стимулом до чергових нападків, а для когось добрим знаком – ще не все втрачено.

12 травня 2009 року в місті Івано-Франківську відбудуться установчі збори, на якій політичне партнерство між "Українською платформою" та Всеукраїнською асоціацією "Моя Україна" буде закріплене де-юре, шляхом створення обласного осередку політичної партії "Українська платформа".

Шановні краяни, ми будемо тільки раді бачити разом з нами всіх тих, для кого саме прозорі правила політичної боротьби – це не тільки запорука успіху, а й виключний гарант відповідальності як за сказане, так і за вчинене.

Джерело: Організаційний комітет Всеукраїнської асоціації "Моя Україна"
Обговорити на форумі