друкувати


"Шахтар" їде в Стамбул господарем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-08 06:37:40
8 травня представники донецького "Шахтаря", що напередодні оформив путівку в фінальний матч розіграшу Кубка УЄФА, побували в Стамбулі, де разом з представниками УЄФА і німецького "Вердера" взяли участь у нараді, присвяченій майбутньому матчу.

Номінальним господарем поля у вирішальному, фінальному матчі розіграшу Кубка УЄФА став донецький "Шахтар".

Відповідно до жеребкування номінальним господарем поля у вирішальному, фінальному матчі розіграшу Кубка УЄФА став донецький "Шахтар".

Донецький клуб, формуючи пакет квитків для своїх уболівальників, сподівається на підтримку турецьких шанувальників футболу. Тим більше, причин у них для цього більш ніж достатньо.

Тільки одне ім'я наставника "гірників" викликає бурю захоплення у турецьких любителів футболу.

До речі, після донецького матчу мобільний телефон Мірчи Луческу розривався від дзвінків. Здебільшого це були дзвінки як раз з Туреччини! Тамтешні шанувальники тренерського таланту тренера "Шахтаря" несказанно раді успіху донеччан на міжнародній арені і запевняють, що на трибунах "Шюкрю Сараджоглу" будуть підтримувати "оранжево-чорних".

Крім того, "гірники" також можуть розраховувати на представників турецької компанії "ENKA", що будує в Донецьку стадіон "Донбас Арена", повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі