друкувати


На Буковині активно відновлюються постраждалі від повені об’єкти дорожньої інфраструктури

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-08 12:49:01
Як повідомили "Платиновій Буковині" у Мінтрансзв’язку України, з метою огляду стану найбільших дорожніх об'єктів Чернівецької області та хід їх будівництва, реконструкції та капітального ремонту до області прибули заступник голови Укравтодору Володимир Параца, заступник директора департаменту будівництва та інвестиційної політики Укравтодору Валерій Гамалій та заступник директора департаменту автомобільних доріг Микола Парубець.

6 травня 2009 року дорожники оглянули об'єкти, що відновлюються після стихійного лиха у Путильському районі, зокрема, будівництво двох мостів із переходом на Івано-Франківську область на дорозі Р-62 від а/д Р-24 Криворівня – Вижниця – Сторожинець – Чернівці та деякі інші об'єкти будівництва і капремонту Путильщини. Крім того, комісія обстежила будівництво а/д С260107 /Р-62/ - Чорногузи, км 1+000-2+385, що на Вижниччині, повідомляє Платинова Буковина.

7 травня 2009 року планується оглянути другу чергу об’їзної дороги, міст на а/д Т-26-06 Маршинці – Герца – Глибока – Банилів Підгірний, км 1+510, що у Маршинцях.

Нагадаємо, що у Маршинцях Герцаївського району будується сучасний асфальтобетонний міст замість дерев'яного, який змила повінь минулого літа. Загальна кошторисна вартість його складає понад 100 млн. грн. Під час будівництва постійного мосту був споруджений тимчасовий для забезпечення транспорту автомобілів. Доцільність будівництва цього об’єкту обговорювалась тривалий час, проте, як і обіцяв Міністр транспорту та зв’язку Йосип Вінський, новий міст зводиться і планується ввести в експлуатацію до кінця наступного року.

Також делегація виїде на міст в Атаках, щоб вияснити ситуацію з його експлуатаційною спроможністю. Планується продовжити моніторинг робіт на найбільших об’єктах реконструкції та капремонту, що постраждали внаслідок минулорічної повені у Путильському та Вижницькому районах.

Обговорити на форумі