друкувати


Гуцули охоронятимуть Президента

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-08 10:59:39
На вчорашньому черговому засіданні обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації О.Коржак, було заслухано звіт голів призовних комісій, військових комісарів та голів ВЛК – членів призовних комісій Тисменицького, Тлумацького, Галицького, Рогатинського, Надвірнянського, Богородчанського, Косівського, Верховинського районів та міста Яремче про хід призову на строкову військову службу в районах, про розшук призовників, які ухиляються від явки на призовну комісію, про хід медичного обстеження та інші проблемні питання.

За інформацією начальника відділу обліково-призовної роботи ОВК – заступника військового комісара з призову І.Павлюка до війська відправлено 280 чол. молодого поповнення, а 20 найкращих з них - до полку Президента України. Враховуючи, що планові завдання з призову виконуються за графіком і в повному обсязі, голова комісії акцентував увагу на необхідності покращення роботи з питань стану призовних дільниць, профілактичної роботи з особами, які вчасно не прибули на призовні комісії, вдосконалення навчально-матеріальної бази допризовної підготовки молоді. Головам районних призовних комісій Галицького і Рогатинського районів та військовому комісару Галицько-Рогатинського ОРВК доручено привести призовні дільниці у належний стан, повідомляє прес-служба ОДА.

Перший заступник начальника головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації - член обласної призовної комісії М.Олінійчук, інформуючи про роботу ВЛК військових комісаріатів в області, зазначив, що всі комісії працюють злагоджено, а окремі проблемні питання вирішуються вчасно. Заступник начальника управління - начальник міліції громадської безпеки управління МВС України в області – член обласної призовної комісії Я.Манжелей, інформуючи про роботу органів внутрішніх справ області, районів з розшуку призовників, які ухиляються від явки на призовні комісії, звернув увагу на ситуацію в Тисменицькому районі. Для покращення становища міліція з райвійськкоматом вживають додаткових заходів. Керівництву районів дані доручення щодо проведення ліцензування та відновлення роботи хоча б одного з шкільних тирів в районі для стрільби з малокаліберної зброї до початку нового навчального року.

Обговорити на форумі