друкувати


Гинуть від сварок люди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-07 11:02:35
Днями в чергову частину Івано-Франківського міськвідділу надійшло повідомлення від невідомого про те, що у квартирі в будинку на вулиці Миколайчука виявлено труп чоловіка з ножовим пораненням. На місці події фахівці судово-медичної експертизи підтвердили насильницьку смерть потерпілого. Надалі ситуація вимагала проведення першочергових оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи потерпілого і обставин вбивства.

Протягом ночі оперативники карного розшуку, підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, дільничні інспектори кожен в межах своєї компетенції здійснили великий обсяг копіткої роботи у розкритті вбивства. Таким чином було встановлено особи близько десяти громадян, що певною мірою могли мати інформацію про небіжчика і коло його знайомств за життя.

Під ранок правоохоронці затримали 34-річного раніше судимого за наркозлочини і крадіжки мешканця Івано-Франківська. Оперативники нагодилися вельми вчасно, оскільки зловмисник уже збирався тікати з міста. З’ясовано, що смертельного ножового поранення потерпілому він заподіяв під час конфлікту у квартирі їхнього знайомого. Розпочато розслідування кримінальної справи, підозрюваного взято під варту.

Також тривожне повідомлення надійшло з Богородчанського району, де на польовому масиві в селі Іваниківка було виявлено мертвою 20-річну місцеву мешканку. Згідно з висновками судмедексперта, потерпіла померла насильницькою смертю. В ході проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у вчиненні навмисного вбивства правоохоронці затримали 17-річного односельця загиблої. Слідство володіє достатньою кількістю речових доказів, які засвідчують про причетність затриманого до скоєння злочину. Як і у випадку з убивством в Івано-Франківську, мотиви скоєння цього злочину мають побутовий характер.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі