друкувати


Кому таксі… з дівчатами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-06 04:57:20
Зусиллями оперативників кримінальної міліції у справах дітей і боротьби з протизаконною торгівлею людьми в одному з райцентрів на Івано-Франківщині безпосередньо при скоєнні злочину затримано 50-річного чоловіка. Свого часу правоохоронці отримали підстави запідозрити приватного таксиста у сутенерстві. Стало відомо, що ця особа за певний гонорар пропонує охочим порозважатися з дівчатами. Понад те, на певному етапі міліцейських заходів щодо викриття звідника з’ясувалося, що батько шістьох дітей з корисливою метою експлуатує неповнолітніх. Наскільки це відповідало дійсності засвідчив подальший розвиток подій.

Кілька днів тому правоохоронці своєчасно попередили черговий епізод з утаємненого життя фігуранта. Оперативники затримали його, щойно той привіз до готелю 15-річну дівчину, котрій чотири години належало провести дозвілля у товаристві двох молодих людей. Прихвалюючи свою "підопічну", підозрюваний у сутенерстві зажадав і отримав від клієнтів 800 гривень. Як згодом з’ясується, з цієї суми неповнолітній повії належала б дещиця, повідомляє ЦГЗ УМВС в Івано-Франківській області.

Нарешті суд санкціонував арешт підозрюваного, тож на період досудового слідства ця особа перебуватиме під вартою. Вже встановлено, що у своєрідному "асортименті" затриманого були декілька дівчат, яких він після певних домовленостей про місце зустрічі і суму гонорару власноруч привозив до клієнтів.

Обговорити на форумі