друкувати


Події дня. 05.05.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-06 10:03:34
Пляшки та зелена ряска-такий краєвид коломийського ткацького озера вже давно не милує око містян. Подальша доля водойми залежить в основному від мешканців Коломиї. Адже грошей на його облагородження в міському бюджеті немає. Деякі підприємці виявили ініціативу і хочуть змінити зовнішній вигляд водоймища, просять лише комунальників допомогти технікою, а коломиян не викидати в озеро різний непотріб.

Цього вівторка для коломийських учнів урок з предмету "Захист Вітчизни" пройшов незвично. Його провели на території військової частини, де раніше був діючий аеродром. Захід організували міська влада та керівництво гарнізону. Приурочили його Дню Перемоги. Школярі познайомилися з життям військового містечка та подарували господарям концерт.

Вона почала малювати раніше, ніж писати - так говорять про коломийську художницю Емілію Бережницьку. Монографію про цю жінку сьогодні представили коломиянам. Книжку про життя та творчість місцевої майстрині написав мистецтвознавець, художник Леонід Мельник. Презентували видання у педагогічному коледжі. Ініціаторами заходу стали колеги винуватиці свята - представники коломийської спілки літераторів "Суцвіття".

5 тур районної спартакіади школярів - легка атлетика. У вівторок на стадіоні "Юність"провели змангання з 5 видів королеви спорту. За перемогу боролися 24 шкільні дружини. За результатами турніру сформують збірну Коломийщини для участі в змаганнях вищого рівня. Спостерігали за перебігом районної легкоатлетичної першості наші журналісти.

Коломийські каратисти взяли участь у міжнародному турнірі "Кубок Буковини". Доробок наших атлетів бронзова нагорода Романа Слободяна. У своїй категорії він поступився лише господарю килима. Інші спортсмени виступили менш вдало. Деталі знає Богдан Малецький.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі