друкувати


The ВЙО в Івано-Франківську. Легальна Ganja

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-05 12:30:08
Арт-кафе клуб "Химера" вітає усіх своїх відвідувачів з наближенням свята Дня міста і презентує 8 травня концерт гурту "The ВЙО". Початок концерту о 21:00. Вартість входу - 30 грн.

Лідери гурту Мирослав Кувалдін та Сергій Підкаура вирішили відродити The ВЙО і ознаменувати "ре-юніон" виданням свого першого CD. До альбому увійшло 18 треків, записаних в період з 95 до 98 року минулого століття. Частину з цих пісень меломани могли вже чути на касетному альбомі "Вироби з пластмаси".

З огляду на чисельні прохання прихильників, а також на те, що командою було знайдено і відреставровано близько 10 старовинних треків, які вважалися зниклими, музику гурту The ВЙО буде вперше видано у форматі лазерного диску (тим паче касетні магнітофони наразі раритет і велика рідкість).

Точкою відліку стилю реггі в Україні можна вважати утворення гурту The ВЙО в м.Кобеляки, Полтавської обл. у 1991 році. Основу команди склали гітарист Сергій Підкаура і співак Мирослав Кувалдін. Протягом 10-річного існування гурту музиканти періодично розходилися, сходилися, до них приєднувались інші учасники. В 1995 році The ВЙО стали лауреатом "Червоної рути" із задиркуватою піснею "Ганжа".

Обговорити на форумі