друкувати


"Є": Сяєво сьомого неба

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-05 12:24:34
6 травня Культурно-мистецький "Є" в Івано-Франківську запрошує Вас на презентацію збірки еротичної поезії Ярослава Ткачівського "Сяєво сьомого неба", що відбудеться на четвертому поверсі. Початок заходу – 18 година. Вхід – вільний.

Ярослава Ткачівського колеги називають різноплановим письменником. Він – хороший сатирик і гуморист, автор громадської лірики та творів на релігійну тематику. У творчому доробку Я.Ткачівського – близько десяти книг. Твори письменника на перший погляд традиційні і зрозумілі для кожного, але в цій доступності, кажуть його колеги, проглядається новий шанс для української поезії.

"Сяєво сьомого неба" – це перша лірична збірка письменника. До неї в основному ввійшли твори написані протягом останніх двох років. Вона розпочинає нову серію книг прикарпатських письменників - "Інша поезія". Ліричні твори автора колеги порівнюють з молитвою, яка хвилює і не залишає нікого байдужим. Поезія Я.Ткачівського знайшла свого читача. Багато ліричних віршів письменника покладені на музику, деякі - стали вже хітами.

Обговорити на форумі