друкувати


Івано-Франківськ: Красою проти кризи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-05 11:27:50
Сьогодні в обласному центрі Прикарпаття в рамках святкування Дня міста з ініціативи представників молодіжного міськвиконкому і танцювальної школи Влада Ями відбудеться конкурс "Красуня Івано-Франківська-2009".

"Такий конкурс проводиться вперше, проте програма організована дуже цікаво, яка включає, окрім традиційних конкурсів для красунь, досить велику кількість творчих номерів місцевих виконавців та запрошених гостей, - розповідає Анна Крисюк, радник міського голови з молодіжних питань. - Родзинкою ж цього конкурсу краси є те, що красуні не тільки демонструватимуть різноманітні вбрання, але й пропонуватимуть глядачам свої варіанти виходу з економічної кризи. Розпочнуть зі своїх же суконь, що будуть вироблені з… непотребу та з усього, що можна вдома знайти.

До речі, оцінюватимуть красу та інтелект дівчат самі чоловіки: директор танцювального клубу Динамо, керівник Інтернет-провайдера конкурсу компанії "Uteam", приватний підприємець-перевізник Василь Пнівчук та іноземний гість – директор рекламної агенції з Тбілісі Макс Річман. Головою журі є міський голова Віктор Анушкевичус. Проте не бракуватиме іменитих жінок. Почесними гостями конкурсу є директор конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова та "Міс Україна Всесвіт-2009" Христина Коц-Готліб.

"За корону переможниці боротимуться 13 дівчат віком від 18 до 25 років, - розповідає прес-секретар міськради Наталія Вінничук. - Режисером дійства є Тетяна Терсенова-Заводовська, а хореограф-постановник Оксана Глушко". До речі найкраща франківчанка отримає сертифікат для участі у фіналі конкурсу "Міс Україна-Всесвіт -2009". Хоча кожна конкурсантка отримає подарунковий набір, квіти титул та корону. Окрім того, спонсори на свій вибір вручатимуть учасницям іменні подарунки.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі