друкувати


Події дня. 30.04.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-01 03:00:51
На дорогах Коломийщини - знову ДТП. Незважаючи на профілактичні заходи, які проводить ДАІ, лише за 7 днів трапилося 3 аварії з потерпілими. Всі вони сталися на дорогах державного значення.

Як данину давнім дохристиянським віруванням після звичайного Великодня гуцули святкують ще один - Рахманський. За легендою у далекому підземному царстві живуть найправедніші ченці - рахмани. Все життя вони тільки моляться й постять за наші гріхи і провини. Може, це завдяки їхнім проханням Господь ще тримає нас на світі. Чи святкують таке свято коломияни, дізнавався наш журналіст Богдан Малецький.

Тепер і в 11 років можна стати відомим футболістом. Це не мрія і не просто слова. Це реальність, яка збулася завдяки місцевій газеті "Коломийська правда" та громадській організацій "Громадський актив Коломиї". Протягом трьох днів в нашому місті грали у міні-футбол на призи кураторів цих змагань. Учасниками турніру стали 16 команд міста та району. Боролися вони не лише за звання кращої футбольної команди. Переможцям вручали цінні призи. Які саме, та хто їх отримав дивіться далі.

Двоє коломиян привезли додому три чемпіонські титули з Кам"янця-Подільського. Там пройшла першість України з картингу. Учасниками змагань стали 64 спортсмени Західної України. До речі, наші картингісти вже вдруге успішно дебютували на змаганнях такого рівня.

Учні Голосківської школи краще бігають, стрибають в довжину і висоту, метають списи та диски. Такими є результати районних легкоатлетичних змагань. Проходили вони в Коломиї на стадіоні "Юність". Учасниками легкої атлетики стали 23 команди району.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі