друкувати


Весняний розквіт нічного життя!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-30 10:37:59
Відтепер гості Карпатського краю мають нові можливості для активного відпочинку не лише вдень, але й вночі, адже в Яремче, на базі ресторану "Зелений Гай", відкрився новий нічний клуб. Це місце є демократичним, в майбутньому прогресивним, де поєднуються в танці місцева молодь та люди, які приїжджають відпочивати до нашого мальовничого краю.

У понеділок, вівторок та четвер заклад працює в режимі ресторану, де кожен з відвідувачів зможе смачно поїсти та випити. Ресторан працює з 10.00 до 23.00. У середу, п’ятницю, суботу та неділю з 10.00 до 21.00 заклад працює як ресторан, а з 21.00 - як нічний клуб. Вхід до клубу платний, відвідувачі до 18 років не допускаються, повідомляє Яремче.org.

Клуб-ресторан "Зелений Гай" пропонує відвідувачам, якісну різнопланову музику: від дискотеки 80-х до прогресивних house та drum&base напрямків.

"У світі метушні, життєвих негараздів, проблем на роботі так хочеться відпочити. Саме в нічному клубі "Зелений гай" Ви зможете поринути в світ релаксу та насолод…", - запевняють власники нового осередку клубного життя і запрошують на вечірку-презентацію цього розважального закладу, яка відбудеться в суботу, 2 травня 2009 року.

В програмі вечірки 2 травня: Dj Jurra з міста Івано-Франківськ (Palada, Relax), а також вперше в Яремче - бармен-шоу.

Клуб-ресторан "Зелений Гай" розташовано за адресою: м. Яремче, вул.Свободи, 237. Бронювання столиків за телефоном: 8 (03434) 2-16-46.

Обговорити на форумі