друкувати


Прикарпаття: Психологи на вокзалах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-29 05:12:28
На вокзалах Івано-Франківська, Коломиї, Яремчі та станціях міст Городенки, Галича, Болехова, Бурштина, Долини, Калуша, Снятина, Рогатина, селища Букачівці, с. Криховичі Рожнятівського р-ну соціальні працівники безкоштовно та анонімно консультували осіб, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Поруч залізничного вокзалу в Івано-Франківську на плазмовому екрані автомобіля ОЦСССДМ транслювалися рекламні ролики щодо попередження насильства у сім’ї, активісти розповсюдили друковану продукцію соціального спрямування, іміджеві буклети, листівки, візитки центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Акція "Соціальне "НІ" – насиллю!" організована мережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Івано-Франківської області в рамках Всесвітнього дня спільних дій залізничників Міжнародної федерації транспортників. Її мета — заявити про неприпустимість насильства у будь-якому його прояві, особливо якщо це стосується дітей, молоді та їхніх родин. Центри соціальних служб нагадують: соціальні працівники завжди поруч, і якщо така проблема виникла, то не варто це приховувати. Краще звернутися до фахівців і отримати компетентну допомогу, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Обговорити на форумі