друкувати


"Хі-Хі-Химера"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-29 03:28:04
30 квітня о 18:00 в арт-кафе клубі "Химера" відбудеться давноочікуване жарт-шоу "Хі-Хі-Химера". У ролі журі виступить власне та аудиторія, котра прийде посміятися і насолодитися веселощами від івано-франківських жартунів.

Кожен відвідувач матиме анкету, в якій відмічатиме своїх улюбленців і вказуватиме, хто ж на їхню думку вартий перемоги у жарт-шоу "Хі-Хі-Химера". Тож прийдіть і підтримайте своїх.

Кожен з учасників матиме від 5 до 10 хв для того, щоб будь-яким способом та своїми уміннями розсмішити аудиторію. В жарт-шоу візьме участь 8 учасників і 2 учасники – поза конкурсом.

Для переможця цього конкурсу передбачена грошова винагорода сумою 1111,11 грн та контракт (за домовленістю) на виступи у "Химері". Також КОЖЕН учасник проекту "Хі-Хі-Химера" отримає диплом участі у конкурсі.

Програмою-мінімум проекту є розвеселити глядацьку аудиторію, програмою-максимум – віднайти жарти з тонким почуттям гумору та специфічною манерою подання.

Учасниками жарт-шоу є: Андрій Олексюк, Бодя (Зіновій Стельмах), Василь Карп’юк, Вася Батяр (Василь Жупник), учасник гурту "Подоляночка" (Олександр Перепелиця), "Дует Імені і Тобі" (Я.П. Чемний, Н.В. Михайльонка), Місько Батяр (Михайло Мельникович), UNREAL COMIC SEXTET "Правдиві Гуцули" (поза конкурсом), Сергій Михайлюк.

Вартість входу - 10 грн.

Обговорити на форумі