друкувати


Комунальні підприємства переглянуть штатні розклади

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-28 06:22:48
Сьогодні під час оперативної наради міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус дав протокольне доручення усім керівникам комунальних підприємств міста переглянути штатні розклади з метою їх оптимізації.

За словами Віктора Анушкевичуса, штатні розклади понад половини комунальних підприємств міста не змінювались протягом понад 10 років, а тому у багатьох моментах застаріли і не відповідають сучасним кадровим потребам підприємств. Також було наголошено на тому, що до керівників комунальних підприємств, які навмисне заповнюють посади у штатному розкладі не цікавлячись реальною роботою людей, будуть вжиті жорсткі заходи.

В основному йшлося про перегляд штатних розкладів у контексті співвідношення керівного, управлінського апарату підприємств та працівників робітничих професій. На думку Віктора Анушкевичуса, варто кількісно скоротити управлінський апарат багатьох комунальних підприємств, а за рахунок зекономлених коштів збільшити платню простим робітникам. В першу чергу, такі зауваження стосувались працівників ЖЕО. Адже двірник тут у середньому отримує 600-700 грн.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської міськради
Обговорити на форумі