друкувати


"КУМ" жартує — діток лікує

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-28 05:56:06
Гумористичний театр "КУМ" запрезентував свій новий аудіоальбом, головною особливістю якого є те, що артисти розмовного жанру цього разу заспівали. На свято до "кумів" у Калуш з'їхалося чимало популярних артистів нашого краю, а окрім презентаційної концерт мав ще й благодійну мету.

Театр "КУМ" творять Олександр Новосад, Володимир Бурко та Роман Федоришин, гумористів добре знають у нашій області та за її межами завдяки концертним виступам та аудіоальбомам. Золота колекція українського гумору: "Нова гризота", "Імпортна теща", "Кумоньки - голубоньки", "Прикарпатські фіґлі", "Правдиві історії чарівного лісу" та "Українські народні казки". Тепер до цього багатого доробку додався ще один — музичний альбом.

Сміхованці презентували його в Калуському районному будинку культури. Привітати винуватців свята своїми мистецькими дарунками прибули їхні давні друзі — ті, з ким уже багато років театр "КУМ" тісно та плідно співпрацює, ті, хто доклалися і до випуску їхнього нового альбому. Як-от аранжувальники Олександр Оницький, Ігор Юзюк та звукорежисер Андрій Снімщиков.

Але окрім презентації нового альбому "Кумів" свято мало ще одну мету — збір коштів для діток, які конче потребують допомоги на лікування хвороб серця — чотирирічного Андрія та дев'ятирічної Катрусі Лазарів, а також для реабілітації після травми артиста Павла Гордієнка.

Вхідний квиток не мав фіксованої ціни — люди офірували на власний розсуд. Хотілося б відзначити, що атмосфера в залі панувала надзвичайно тепла і світла, по-справжньому родинна і значною мірою цьому допомогли ті, хто спричинився до організації заходу. Це, зокрема, заступник голови Калуської районної держадміністрації з гуманітарних питань Ігор Пробоїв. Звучало багато теплих слів, багато веселих жартів та музики, і всіх єднало щире бажання творити добро, яке обов'язково добром відгукнеться, повідомляє ОТБ Галичина.

Обговорити на форумі