друкувати


В Івано-Франківську пройде засідання Української Національної ради Карпатського Єврорегіону

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-28 02:49:05
29 квітня в Івано-Франківську проходитиме IV засідання Української Національної ради Карпатського Єврорегіону. У порядку денному:

– Екологічні проблеми Карпатського регіону. Причини виникнення та засоби подолання повеней (доповідач академік Академії екологічних наук України, доктор геолого-мінералістичних наук, професор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Олег Адаменко).

– Про затвердження Положення про Українську Національну Раду Карпатського Єврорегіону.

– Про затвердження оложення про Національне представництво України в Карпатському Єврорегіоні.

– Про виконану роботу Національного Представництва України в Карпатському Єврорегіоні за період з жовтня 2008 року та про план заходів Національного Представництва на друге півріччя поточного року доповість постійний Національний представник в Карпатському Єврорегіоні Володимир Горбовий.

– Про участь Закарпатської та Чернівецької обласних рад у діяльності Національного представництва Карпатського Єврорегіону та про проведення 39-го засідання Ради Міжрегіональної Асоціації "Карпатський Єврорегіон" розповість голова Закарпатської облради Михайло Кічковський.

Виконавчий директор Національного Представництва України в карпатському Єврорегіоні Галина Литвин вестиме мову про перспективи залучення міжнародної технічної допомоги для розвитку Карпатського Єврорегіону, в тому числі у рамках Європейського інструменту партнерства і добросусідства, повідомляє прес-служба голови обласної ради.

Керівник Української Національної Ради Карпатського Єврорегіону, голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник поділиться з колегами своїми міркуваннями щодо координації діяльності Національного Представництва Карпатського Єврорегіону в Україні з урядовими структурами, відповідальними за транскордонну та міжрегіональну співпрацю (Міністерства економіки, Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України та Міністерства закордонних справ України).

Обговорити на форумі