друкувати


Яремче: Всеукраїнський чемпіонат з рафтингу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-28 12:00:51
У Яремче цьогоріч знову проходять всеукраїнські змагання з рафтингу. Вже традиційно сюди приїжджають позмагатися команди з різних міст України. У 2009 році у чемпіонаті беруть участь команди з Харкова, Вінниці, Дніпропетровська і Києва. Молодіжні команди поодинчо і у парі проходять на швидкість і вмілість різні рівні складності. Остаточні результати будуть оголошені наприкінці цього тижня.

Змагання проходять щодня близько 10:00 і 15:00-16:00 на річці Прут. Усім охочим туристам і місцевим жителям підтримати котрусь команду або ж поспостерігати за процесом змагань можна це зробити, зійшовши униз по стежці біля пожежної станції, повідомляє Яремче.org.

Рафтинг як вид спорту став популярним з 1970 років. В Україні рафтинг набуває своєї популярності як вид спорту і як дозвілля. Існує вісім класифікацій рафтингу по складності. Аматори без належної підготовки можуть легко здолати перші два-три рівні, складніші рівні потребують підготовки. Тож сезон з рафтингу почався, можливо комусь саме цьогоріч захочеться спробувати самому здолати перші рівні рафтингу – захопливого і досить екстремального спорту.

Обговорити на форумі