друкувати


Події дня. 24.04.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-27 10:25:04
Традиційними для "Вільного голосу" стали круглі столи. Мало чи не кожен місяць газетярі запрошують до себе представників влади та громадськості. У п’ятницю говорили про Чорнобильську трагедію. Окрім керівників району на заході були присутні працівники медицини, соціального заходу та представники засобів масової інформації. Серед них і наші журналісти.

У Спасі було гамірно та святково. У селі відкрили пожежне відділення. Створили його за кошти районного бюджету. Це вже третя самостійна команда, яка працюватиме в Коломийському районі. Її склад - 6 чоловік, мають 1 автомобіль. Обслуговуватимуть 6 сіл. Базу розташували у приміщенні колишнього колгоспу. Телефон для виклику 9-36-24.

В місті стартував турнір з міні-футболу на призи газети "Коломийська правда" та громадського об'єднання "Громадський актив Коломиї". Учасниками змагань стали 16 команд міста та району. Це діти віком 11-12 років. Вони виборюватимуть звання кращої футбольної команди протягом трьох днів. Фінал відбудеться в неділю. Організатори турніру підготували переможцям серйозні призи - спортивні форми збірної України та футбольної команди "Динамо".

25-26 квітня у Коломиї відбудеться обласний відкритий фестиваль Писанка. Запрошуються майстри писанкового розпису, а також майстри різних видів декоративно ужиткового мистецтва, учасники фольклорних, мистецьких колективів та всі бажаючі взяти участь у фестивалі.

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі