друкувати


За минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано 8 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-24 03:19:32
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано 8 пожеж, одна людина загинула.

23 квітня на світанку в селі Гуцулівка Косівського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого сина власниці помешкання. Вогнем було знищено житловий будинок та майно, яке там знаходилось. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку загиблого.

23 квітня в місті Калуші горів автомобіль ВАЗ-2107. Вогнем було знищено передню частину автомобіля, пошкоджено моторне відділення та салон авто. Причина пожежі встановлюється.

23 квітня обідньої пори в селі Микитині Івано-Франківської міськради виникла пожежа в одному із житлових будинків. Під час гасіння пожежі, через сильне задимлення, МНСникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Внаслідок пожежі вогнем було знищено електропобутову техніку, газовий котел, кухонні меблі та речі домашнього вжитку, пошкоджено вікна, закопчено стіни та стелю помешкання. Причина пожежі встановлюється.

Того ж дня в селі Лючка Косівського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем було знищено стодолу, стайню, близько 1,5 т сіна та майно, яке там знаходилось. Причина пожежі встановлюється.

Вніч проти 24 квітня в селі Люча Косівського району горів житловий будинок. Вогнем було знищено покрівлю, пошкоджено кімнати помешкання та речі домашнього вжитку. Наразі за даним фактом ведеться дізнання. Причина пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території області зареєстровано 349 пожеж, у вогні загинуло 34 особи, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі