друкувати


Гімнасти з Франції на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-23 04:40:58
В Івано-Франківську відбулася міжнародна зустріч спортивного клубу Ла Вайянт Кліші (Франція) - СДЮШОР № 1. Це вже не перша зустріч, підтримання дружніх стосунків між закладами триває з 1995 року, коли вперше французька делегація завітала до Івано-Франківська.

Цього разу на Прикарпаття прибули п’ять гімнасток, тренер, президент клубу, а також мер міста, заступник мера з питань спорту, заступник мера з міжнародних зв’язків, повідомляє прес-служба Івано-Франківської міськради.

Офіційна делегація з м.Кліші зустрілася з начальником управління освіти та науки М. Вересом та міським головою Віктором Анушкевичусом, головою міськспорткомітету В.Матешком. На зустрічі були присутні заступник начальника управління освіти і науки С. Уварова, директор СДЮШОР № 1 Л.Голіневич, президент клубу Ла Вайянт Кліші С. Зінгалє та тренер клубу А. Канторжи.

Для спортивної делегації було організовано насичену культурну програму для ознайомлення з традиціями та побутом Прикарпаття в передвеликодній тиждень. Оглянули місто, відвідали лісництво в селі Діброва Богородчанського району, Коломию та Яремче.

Гімнастки клубу проживали у сім’ях учениць СДЮШОР № 1, які влітку перебували на французькій землі за запрошенням президента клубу з нагоди святкування 130-ій річниці спортивного клубу Ла Вайянт Кліші. Основною метою приїзду французької делегації до Івано-Франківська була участь у 12 міжнародному турнірі "Зірки Прикарпаття" зі спортивної гімнастики під патронатом міського голови.

Обговорити на форумі