друкувати


На десерт - мобільний телефон та гроші

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-23 03:11:44
Співробітники долинської міліції днями розкрили крадіжку, потерпілим від якої виявився іноземець. Чоловік, що перебуває на Прикарпатті в бізнесових справах, через власну нерозважливість позбувся мобільного телефону та певної суми грошей.

Заявник повідомив, що кілька днів тому з квартири, яку винаймає останнім часом у райцентрі, зникли 200 євро, 700 гривень та мобільник дорогої моделі. Розпитуючи його про обставини крадіжки, правоохоронці довідалися, що до помешкання закордонного гостя того дня навідувалася місцева жителька.

За описом міліціонери відшукали 20-річну долинянку, яку іноземець необачно запросив на вечерю. Виявилося, що ця дівчина не вперше потрапляє в поле зору міліціонерів. Щоправда, раніше її витівки "не дотягували" до криміналу. У неї вилучили викрадений телефон. А от від грошей, як мовиться, не залишилося й згадки. Тепер щодо мешканки Долини вирішується питання про порушення кримінальної справи. Прикметно, що дівчина обрала для наслідування не кращий приклад - власного брата, неодноразово судимого за майнові злочини.

Автор: Зорина КРЕЧКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі