друкувати


Протягом минулої доби в чергові частини міліції Прикарпаття надійшло 26 заяв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-23 03:04:49
Протягом минулої доби в чергові частини міліції краю надійшло 26 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 пограбування, 3 випадки заподіяння тілесних ушкоджень, 6 крадіжок та хуліганство. За цей час правоохоронці розкрили 21 злочин. Викрито 3 кримінальних прояви економічного спрямування. Один раз з незаконного обігу вилучали наркотичні речовини.

В Івано-Франківську учора розкрито два грабежі. Зокрема, за підозрою у скоєнні такого злочину "за гарячими слідами" затримано 20-річного мешканця приміського села. Як виявилося, раніше судимий за крадіжки юнак силоміць заволодів чужим мобільним телефоном. Проти нього порушено кримінальну справу.

В іншому випадку зловмисник також наважився відібрати у перехожого мобільник. У вчиненні цього пограбування обґрунтовано підозрюється 29-річний франківець, який, до речі, також вже має судимість.

А на Косівщині встановлено особу, причетну до пограбування місцевої дівчини. У неї грабіжник, яким виявився 28-річний місцевий мешканець, забрав золоті прикраси вартістю майже дві тисячі гривень. У затриманого вилучено речові докази вчинення злочину.

В поле зору галицьких міліціонерів потрапив 27-річний мешканець одного з тамтешніх сіл. Молодик, як виявилося, уночі проник до будинку односельчанки та викрав комп’ютерну техніку на суму 2300 гривень.

А 22-річна жителька Калуша, як встановлено, підозрюється у крадіжці гаманця у пасажирки маршрутного автобуса. Зловмисниця ще в березні зуміла таємно заволодіти грошами та пластиковими картками мешканки Долинського району.

На Рожнятівщині напередодні затримано жителя Городенківського району, якого підозрюють у викраденні з салону автомобіля барсетки з 5 тисячами гривень. Щодо 46-річного підозрюваного вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Минулої доби в області трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина отримала травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі