друкувати


"Є" анонсує

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-23 12:22:01
З 22 по 25 квітня в культурно-мистецькому центрі "Є" відбудеться рід міроприємств – автограф-сесія Лами, тренінг по казко терапії, виставка дитячого малюнку. Запрошуються всі бажаючі, вхід вільний.

23 квітня в Культурно-мистецькому центрі "Є" відбудеться автограф-сесія Лами. Місце проведення - 4 поверх. Початок - 15.00. Вхід вільний.

24 квітня культурно-мистецький центр "Є" запрошує відвідати тренінг по казкотерапії. (Для дорослих та дітей). Тренінг веде Лілія Сютик. Місце проведення - 2 поверх. Початок - 18.00. Казка - це те, що поєднує дитячий світ з дорослим. Прийдіть на тренінг з казкотерапії зі своїми діточками та переконайтеся, що казка може створити маленьке диво і допомагає порозумітися багатьом! Захопіть з собою олівці , фломастери, папір. Вхід вільний.

25 квітня в культурно-мистецькому центрі "Є" відбудеться відкриття виставки дитячого малюнку "Я люблю малювати". Місце проведення - 5 поверх. Початок - 15.00. Виставка триватиме з 25 по 29 квітня. Цю виставку організувала Марія Корпанюк, яка створила свій арт-проект - "Марія Корпанюк та діти". 25 діточок покажуть свої найкращі роботи! Приходіть і дитячі усмішки примусять Вас забути про свої турботи! Вхід вільний.

Обговорити на форумі