друкувати


За минулу добу на Прикарпатті трапилося 3 ДТП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-22 02:54:04
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 15 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 2 випадки заподіяння тілесних ушкоджень, 3 крадіжки та хуліганство. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 13 злочинів. Задокументовано 6 злочинних проявів економічного спрямування.

Працівники коломийської міліції розкрили вчинений у минулі вихідні грабіж. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали підстави запідозрити у відкритому заволодінні скутером молодої мешканки райцентру двох місцевих жителів. У затриманих вилучено речовий доказ скоєного злочину.

Тим часом 26-річний коломиянин підозрюється у крадіжці. Як виявилося, молодик у січні викрав 160 метрів силового кабелю з господарства у сусідньому селі.

А 50-річний мешканець Бурштина, як з’ясовано, спромігся поцупити з новобудови в іншому населеному пункті бензопилу. Викрадене раніше судимий чоловік згодом продав на ринку в обласному центрі.

Дві крадіжки розкрито в Івано-Франківську. Зокрема, як встановлено, мобільний телефон у приміщенні лікарні на початку цього місяця викрав 18-річний місцевий юнак.

В іншому випадку підозрюваного у скоєнні майнового посягання було затримано за "гарячими слідами". В одному з розважальних закладів зловмисник примудрився викрасти у відвідувача шкіряну куртку зі значною сумою грошей та документами в кишенях. За підозрою у крадіжці затримано 22-річного франківця. Тепер вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу.

За хуліганські витівки напередодні у райвідділі міліції опинився 33-річний житель Косівщини. Уночі він під час суперечки з 20-річним односельчанином заподіяв йому з хуліганських спонукань ножове поранення.

Співробітники івано-франківської міліції учора викрили факт виготовлення та реалізації контрафактних DVD-дисків. В одному з помешкань міста 33-річний житель приміського села налагодив випуск неліцензійної продукції, що приносив йому непогані прибутки. У підприємливого чоловіка вилучено майже чотириста компакт-дисків на суму близько двох з половиною тисяч гривень.

Минулої доби на Прикарпатті трапилося 3 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких троє людей отримали травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі