друкувати


Потрібно рухатись вперед

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-22 02:20:32
"Діти мають повірити в себе. Їм потрібно рухатись вперед - рости та розвиватися. Я впевнений - в кожної дитини безумовно є шанс реалізувати себе. Наше спільне завдання - надати їм цей шанс". - Юрій Соловей

У середу, 22 квітня, відбулась прес-конференція лідера Громадського Форуму Івано-Франківська спільно з організаторами концертного туру відомої іванофранківської співачки Lama.

Захід був присвячений ініційованому Громадським Форумом Івано-Франківська соціальному проекту під назвою "Молодь - яка змінить місто". В ході заходу 50 дітей сиріт з інтернатів, а також 50 обдарованих дітей з 5-ти шкіл Івано-Франківська отримають квитки на концерт молодої зірки - співачки Lama.

"Цим соціальним проектом ми хочемо показати дітям, що є люди з нашого міста, які вчились в тих же іванофранківських школах і досягли неабиякого творчого успіху. Такого ж успіху може досягти кожен. Тільки потрібно цього захотіти ". - каже лідер Громадського Форуму. Разом з тим, Юрій Соловей переконаний в тому, що саме завдяки таким соціальним проектам діти з різних навчальних закладів міста нарешті повірять у свої сили, і будуть активніше розвивати власний творчий потенціал: "Діти мають повірити в себе. Їм потрібно рухатись вперед - рости та розвиватися. Я впевнений - в кожної дитини безумовно є шанс реалізувати себе. Наше спільне завдання - надати їм цей шанс".

Обговорити на форумі