друкувати


23 квітня в Івано-Франківську: "Флешка 2 GB"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-22 11:10:26
23 квітня в культурно-мистецькому центрі "Є" в Івано-Франківську відбудеться презентація нових книжок Юрка Іздрика "3 в 1" та "Флешка 2 GB". Юрко Іздрик - багатогранна особистість - музикант, художник і літератор. Одним словом, митець. Його книги надруковано в Польщі та Канаді, а художні твори перебувають у приватних колекціях США, Німеччини, Іспаніі та інших країнах.

У виданій 2009 року книзі "3:1" зібрано три знакові романи Іздрика: "Острів КРК", "Воццек", "Подвійний Леон". Ці тексти схожі на інтелектуальну гру, просякнуті найрізноманітнішими й найнеочікуванішими настроями героїв, їхніми одкровеннями та неприкритим цинізмом, їхніми страхами та бажаннями, стражданнями та любов`ю. Передмова Ю.Андруховича.

Інша нещодавно видана книжка Ю.Іздрика "Флешка – 2 GB" ховає під своєю майже чорною обкладинкою збірку есеїв найконцептуальнішого письменника-модерніста сучасної української літератури. Як зазначив Тарас Прохасько, це - найпрозоріша книжка найточнішого Іздрика. "Вона є підбіркою "Есею, шкіців та колажів Юрія Іздрика, вперше зібраних під однією обкладинкою" (сама обкладинка теж є бездоганним шкіцом і колажем того ж Іздрика)", - стверджує Прохасько.

Початок – о 18.00. Вхід – вільний.

Обговорити на форумі