друкувати


"Чорне" золото не збагатило

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-21 05:01:54
Майже кілограм "чорного" золота вилучили податківці на ринку в Долині. Проводячи там перевірку щодо дотримання податкового законодавства працівники відділу оподаткування фізичних осіб спільно з податковою міліцією натрапили на нелегального торгівця ювелірними виробами.

Як з’ясували податківці, ювелірні вироби чоловік продавав без ліцензії, не було в нього й свідоцтва про державну реєстрацію та інших необхідних документів, які б засвідчували законність його діяльності. Тож золоті прикраси описано й вилучено. Їх орієнтовна цінність 292,5 тис. грн, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.

До з’ясування питання по суті ювелірні вироби знаходитимуться на матеріально-відповідальному зберіганні. Матеріали перевірки направлені на розгляд до суду.

До речі, ще одну таку ж торгівку виявили й на Калуському ринку. У жінки виявили 17 ювелірних виробів, вагою 62, 45 г, які та продавала без необхідних документів. Їх загальна вартість – 16,3 тис. грн. Міра відповідальності для порушниці наразі визначається.

Обговорити на форумі