друкувати


Великоднє вітання від керівництва Коломийського району

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-18 10:17:15
Дорогі краяни! Вся Україна, увесь світ радіє сьогодні – Божий Син переміг смерть і вічне небуття. Великдень – свято сердечної віри, яке надихає нас надією на щасливе прийдешнє, дарує життєвий оптимізм і духовні сили.

Світле християнське свято – Христове Воскресіння символізує собою народження Любові, Добра, Милосердя. Церковні дзвони незабаром велично сповіщатимуть про найунікальнішу подію в історії людства, від якої здригнувся світ – перемогу Добра над злом, Життя над смертю. Вічна істина восторжествувала!

Цими днями ми отримуємо великий дар – свято Воскресіння. Цей дар – свідчення того, що життя кожного з нас сповнене особливого змісту. Заради людського життя було принесено велику жертву і страждання.

Ми живемо в часи, коли всім нам потрібні відвага й терпіння, злагода і взаємоповага, вміння прощати заради добра. Віримо в те, що ми сміливо зустрінемо всі випробування, які надсилає нам Господь у вигляді стихій, економічних та політичних криз і станемо сильнішими.

З нагоди прекрасного весняного свята прийміть найщиріші вітання з Великоднем! Хай ця благословенна подія щедро обдаровує вас, ваших рідних і близьких міцним здоров'ям, щастям, добром та любов'ю, життєдайною енергією та духовним піднесенням.

Всіляких гараздів вам, веселих великодніх забав, духмяної смачної паски. Щоб ваші оселі обминали тривоги, а Бог усюди і скрізь благословив на добробут та енергію у повсякденній праці для родини, села, України!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Вінтоняк
Голова Коломийської районної ради Дмитро Неміш