друкувати


Акції "Чисте подвір'я": У Ворохті школярі зібрали 275 мішків сміття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-16 07:10:41
37 мішків сміття протягом двох годин зібрало двійко старшокласників з Ворохтянської середньої школи. Саме вони стали переможцями екологічної акції "Чисте подвір'я", яка відбулася в селищі в рамках Весняної толоки.

"Всього на березі річки Прут, на ділянці близько 300 метрів було зібрано 275 15-літрових мішків сміття", - розповідає про підсумки акції її координатор Валерій Одайський. Також він каже, що результатами акції задоволений, адже важливо привчати молоде покоління до чистоти. До прибирання долучилося близько тридцяти учнів місцевої школи, яким пояснили, що важливо не тільки прибирати, але стежити за власною культурою поводження зі сміттям, а також робити зауваження, коли смітить хтось інший, повідомляє Яремче.org.



Організатори провели акцію "Чисте подвір'я" у вигляді змагання, аби заохотити старшокласників активніше взятися до прибирання. Три команди, які протягом двох днів зібрали більше "трофеїв", одержали призи - картки поповнень мобільного телефона на 30 гривень та безкоштовні квитки на великодню дискотеку.

Ворохтянська акція була проведена в рамках традиційної весняної толоки, яка щороку відбувається в Яремчанському краї напередодні Великодня.

Обговорити на форумі