друкувати


Івано-Франківський осередок УНП пробудився

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-16 01:41:59
Міська організація Української Національної Партії активізувала свою роботу. Відбулися кадрові зміни та почало роботу молодіжне крило партії. За кілька останніх місяців до УНП вступило 237 мешканців Івано-Франківська.

"Враховуючи негативний фактор, що багато прихильників старої влади вийшли із лав нашої партії, ріст все рівно є, в основному до нас вливається молодь. Вона хоче працювати", - відмічає голова міського осередку УНП Петро Гречанюк.

Проведено міську звітно-виборчу конференцію, де були присутні 75% усіх запрошених делегатів. Порядок денний складався зі звіту голови міського осередку за проведену роботу, звіт голови фракції у міській раді, був присутній і міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, який розповів про найближчі стратегічні плани розвитку нашого міста. Зараз міський осередок УНП активно включився у громадську діяльність міста.

Кожен заступник голови партії має свій напрямок роботи – керівництво, ідеологічний та молодіжний напрямок. Сформована рада у складі двадцяти осіб. "Перший мій заступник це – Богдан Чопірчук, заступники – Ярослав Свалеба та Іван Галаса, - перелічує Гречанюк. - Сьогодні можна покластись не тільки на керівний склад осередку, у нас потужно діє рада. Це молоді, перспективні та ініціативні люди, які завтра будуть піднімати партію.

УНПісти не приховують, що їхня мета як і будь-якої іншої партії в Україні зайти у владні структури та виконати свою програму.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі