друкувати


За транзитним транспортом наглядатимуть відеокамери

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-15 03:54:51
В Івано-Франківську діє схема об’їзду вантажівок, що рухаються у всеукраїнському та міжнародному напрямку. Водії часто порушують схему руху та заїжджають місто, створюючи корки та нищачи дорожнє покриття.

Така проблема торкнулась не тільки обласного центру Прикарпаття. Перевізники не дотримуються норм, водії вантажівок та фур курсують на дорогах не державного значення, а міського, чи районного підпорядкування. "З державного бюджету не відділяють ні копійки на ремонт доріг державного значення, що проходять через місто. Цю проблему скинули на наші плечі, тобто на міський бюджет, - коментує ситуацію мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус. - Ми звертались у відповідні органи, відповіді не отримали".

Дане питання пропонують винести на сесію міської ради. Зарадити проблемі хочуть встановивши у відповідних місцях додатковий відео нагляд за транзитним транспортом. Порушників виявлятимуть та штрафуватимуть працівники ДАІ. Також вони завертатимуть водіїв, які рухаються не по схемі. Як зазначив, Віктор Анушкевичус, проблему вирішуватимуть у суто правовому полі.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі