друкувати


Коломия: Відбувся конкурс на кращу екскурсію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-15 02:15:15
В Музеї історії міста Коломиї було проведено конкурс на кращу екскурсію по м.Коломия. Організатором події виступив відділ культури і туризму Коломийської міської ради за сприяння туристичних агенцій "Марко", "VIP-TOUR", "Техноленд" та Туристичної Асоціації Коломиї.

Головним призом конкурсу стала путівка до м. Краків також були присудженні заохочуючі призи за зайняте почесне друге та третє місця. Оскільки в конкурсі приймали участь лише троє учасників, то і всі були в призерах. Ними стали: Терещук Олександра Дмитрівна з екскурсією по духовних святинях Коломиї, Книгиницька Оксана Романівна з екскурсією на тему "Історико-культурна спадщина Коломиї. Оглядова екскурсія", Марченко Ярослав Йосипович та його екскурсія "Над Прутом моя Коломия". Всі виступи були змістовними, але у вимогливих членів журі, яке складалося з 18 чоловік, виникали зауваження, доповнення та побажання до запропонованих презентацій.

На питання чому туристична агенція "VIP-TOUR" вирішила підтримати починання цього конкурсу Іванна Томащук, представник агенції, пояснила, що екскурсоводів по Коломиї дуже мало і їм потрібні кваліфіковані кадри.

Даний конкурс дебютував у Коломиї і маємо надію, що в подальшому буде більше учасників боротися за цінні призи, в них буде достатньо часу на підготовку. Адже саме такі акції покликані популяризувати туризм на Коломийщині.



Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі