друкувати


Протягом доби на Прикарпатті - 13 крадіжок, хуліганство та шахрайство

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-15 01:48:22
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 33 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 13 крадіжок, випадок заподіяння тілесних ушкоджень, хуліганство та шахрайство. Водночас працівники органів внутрішніх справ краю розкрили 23 злочини. У сфері економіки задокументовано 3 злочини. Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини, 5 разів – вогнепальна зброя та боєприпаси.

У Косівському районі за допомогою розшукової собаки затримано 24-річного мешканця району, який напередодні з метою вчинення крадіжки проник до сільського храму. Оскільки зловмисник не виявив у церкві грошей парафіян, він спромігся поцупити пляшку вина.

Співробітники богородчанської міліції оперативно встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки з будинку. Як виявилося, 30-річний мешканець райцентру минулого понеділка проник до чужого помешкання та викрав дві тисячі гривень.

У поле зору надвірянських оперативників потрапив 19-річний раніше судимий мешканець району. Як встановлено, юнак «спеціалізувався» на крадіжках з підвальних приміщень. Зокрема, задокументовано причетність затриманого до вчинення шести таких майнових посягань.

Матиме проблеми із Законом і 14-річний підліток з Рожнятівського району. Як наразі відомо, неповнолітній спромігся поцупити з чужої квартири банківську картку, з якої згодом зняв гроші в сумі понад дві тисячі гривень.

У Коломийському районі співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків викрили наркозбувальника. Оперативники затримали 27-річного мешканця району, який з метою подальшої реалізації перевозив у машині пакет з марихуаною вагою 160 грамів.

Аналогічне наркозілля вилучили надвірнянські оперативники в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 22-річного жителя району. Крім того, в останнього виявлено гроші, отримані за збут наркотиків.

У Косівському районі затримано місцевого жителя, який несанкціоновано зберігав одноствольну рушницю та саморобний штик-ніж. Тим часом на Рожнятівщині викрито 36-річного чоловіка, в якого виявлено обріз мисливської рушниці.

На автошляхах області трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина отримала травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі