друкувати


90 років українському карному розшуку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-15 10:04:11
Урочисті збори в обласному управлінні внутрішніх справ відбулися минулої суботи. Також урочистості пройшли у столиці. У них брала участь і делегація від Івано-Франківщини.

У підрозділах карного розшуку області нині служать 170 офіцерів міліції. З їхньою безпосередньою участю розкрито за три місяці понад 750 злочинів загальнокримінального спрямування, 35 по лінії економічної злочинності. Загалом розкриття злочинів складає 67 відсотків – один з найвищих показників в Україні.

Прикарпатські правоохоронці працюють за системою: від злочину – до людини. З цією метою впорядкована структура відділів. В обласному апараті — 7 відділів, зокрема: відділ розкриття майнових злочинів та незаконних заволодінь транспортними засобами, відділ розкриття злочинів, скоєних проти особи та боротьби з груповою злочинністю, незаконним обігом зброї та вибухівки, сектор розкриття злочинів минулих років. В останньому працюють здебільшого оперативники, які вийшли у відставку — тут якраз у нагоді стає їхній досвід практичної роботи.

Завдяки цій праці і наше Прикарпаття уже тривалий час вважається найменш кримінальним регіоном держави, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Обговорити на форумі