друкувати


Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 26 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-14 04:36:26
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 26 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі вбивство, по одному випадку пограбування та заподіяння тілесних ушкоджень, 10 крадіжок і хуліганство. Водночас працівники органів внутрішніх справ краю розкрили 20 злочинів. Двічі з протиправного володіння вилучалася зброя. У сфері незаконного обігу наркотиків задокументовано 3 злочини. Викрито 1 злочинний прояв економічного спрямування.

В Косівський райвідділ міліції учора вранці надійшло повідомлення про виявлення мертвим зі слідами насильницької смерті 53-річного мешканця одного з сіл. Як встановлено, чоловік помер внаслідок заподіяних йому ушкоджень голови. За підозрою у скоєнні вбивства затримано 55-річного односельця потерпілого. З місця події вилучено знаряддя вбивства - сокиру. Порушено кримінальну справу. Мотиви та обставини вчинення злочину з’ясовуються, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

У сусідньому Верховинському районі правоохоронці затримали особу, що зі злодійськими намірами проникла до місцевої церкви. Уночі зловмисник, яким виявився 31-річний мешканець Закарпаття, розбивши шибку у вікні, пробрався до храму та намагався викрасти ікони. До слова, затриманий вже має судимості, в тому числі за подібні кримінальні витівки.

Долинські міліціонери розкрили крадіжку, вчинену напередодні. Зловмисники поцупили з новобудови у райцентрі електроінструменти. У вчиненні цього злочину правоохоронці мають підстави підозрювати 29-річного раніше судимого жителя Долини та його 21-річного спільника. У затриманих вилучено речові докази скоєння крадіжки.

А в Івано-Франківську встановлено особу підозрюваного у крадіжці мобільного телефона. Як виявилося, його у приміщенні лікувального закладу викрав 18-річний житель обласного центру. Щодо нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Верховинські міліціонери задокументували факт незаконного зберігання зброї. У 35-річного місцевого мешканця оперативники вилучили карабін, який верховинець носив при собі.

На автошляхах області трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина отримала травми.

Обговорити на форумі