друкувати


Показалися в Одесі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-13 05:50:25
Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації взяло участь у роботі VII Міжнародної Асамблеї туристичного бізнесу, що відбувалася в Одесі.

Асамблея туристичного бізнесу – це широкомасштабний проект, головним завданням якого є сприяння розвитку туристичного бізнесу в Україні, розширенню ринку туристичних послуг, представлення Одеської області як туристичного центра міжнародного рівня. Програма Асамблеї традиційно включає спеціалізовані виставки "Турмаркет" і "Готель", де були репрезентовані літні програми, тури, туристські маршрути, інновації у сфері індустрії гостинності, відпочинку та розваг тощо, повідомляє прес-служба ОДА.

У рамках програми Асамблеї відбулась презентація проекту ЄС "Зміцнення інтеграції прикордонних регіонів у сфері розвитку сільського зеленого туризму". На семінарі "Про проблеми розвитку сільського туризму в Одеській області", який організували Центр розвитку і правової підтримки села, громадська організація "Агентство регіонального розвитку", "Асоціація сільського гірського туризму ROMONTANA" (Румунія) та круглому столі "Регулювання розвитку сільського зеленого туризму" обговорювались проблеми та перспективи розвитку сільського зеленого туризму в Україні та в Одеській області зокрема.

Обговорити на форумі