друкувати


Докатався до криміналу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-10 03:53:52
У Долинському районі наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо 19-річного місцевого мешканця. Юнака обґрунтовано вважають причетним до незаконного заволодіння чужим автомобілем.

Як зараз зізнається затриманий, думка угнати іномарку виникла спонтанно. На вулиці біля сільської крамниці захмелілий парубок побачив автомашину з ключем у замку запалювання і це буцімто спонукало до виникнення бажання "покататися". Така необачність власника "Мазди", як згодом виявилося, обернулася йому неприємними хвилюваннями та необхідністю значного ремонту автівки.

Виявивши увечері відсутність машини, яку припаркував біля магазину кілька годин тому, її господар негайно зателефонував у райвідділ міліції. На пошуки зниклого автомобіля відразу ж відправилися кілька груп міліціонерів. Попри пізню пору, правоохоронцям вдалося встановити ймовірний напрямок руху викраденої "Мазди".

Згодом, не зважаючи на темряву, правоохоронці зуміли відшукати й саму пропажу. Пошкоджену машину знайшли посеред поля за селом. Зловмисник кинув її, оскільки далі їхати на ній було неможливо через серйозну поломку. Самого ж угонщика затримали вранці. Прикметно, що майже до світанку він переховувався неподалік у лісі, а коли добре змерз і трохи протверезів, подався у село до родичів.

Автор: Зорина КРЕЧКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі