друкувати


І місце на першому етапі Кубка України з мотокросу - наше!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-08 03:31:59
Відбувся перший етап Кубка України з мотокросу, який відбувався у селі Киселів Кіцманського району Чернівецької області. Змагання зібрали більш як 90 спортсменів із Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Хмельницької, Івано-Франківської, Рівненської, Волинської, Вінницької областей.

Про участь коломийських гонщиків розповідає секретар обласної федерації мотоциклетного спорту, президент Коломийського мотоклубу "Карпати" Михайло ПОПЕЛЮК(на фото):

- На засіданні обласної федерації мотоциклетного спорту було вирішено виставити на кубкові змагання збірну команду області, до складу якої увійдуть найсильніші спортсмени нашої області. Таким чином, основу обласної збірної склав наш коломийський мотоклуб "Карпати" - із 16 членів команди шестеро карпатівців, решта – спортсмени з Івано-Франківська, Калуша, Косівщини і Снятинщини.

Приємно, що у підсумку змагань наша команда посіла перше місце. На другому – команда Сваляви, на третьому – міста Ужгорода. Другий етап змагань приймали Чернівці, а фінал відбудеться восени у Києві.

Велику підтримку має наша команда від голови Івано-Франківської федерації мотоциклетного спорту, депутата обласної ради Тараса ЯВОРСЬКОГО.

Розповідаючи про плани на майбутнє, Михайло ПОПЕЛЮК захоплено повідав про підготовку спортсменів до Кубка України із кантрі-кросу, який "Карпати" уперше провели минулого року. Цього року змагання планують провести 19 липня на гоночній трасі у Верхньому Вербіжі. А 23 серпня мають на меті провести ще одну першість – з ендуро.

Коломийські "Карпати" загалом мають чим похвалитися. Про серйозну роботу і гарну підготовку спортсменів свідчать високі результати на змаганнях різних рівнів. Крім цього, на недавньому засіданні бюро федерації мотоциклетного спорту України в Києві до національної колегії суддів України було включено двох членів мотоклубу "Карпати" - Сергія САРАБАЯ і Оксану ПОПЕЛЮК. Сергієві при цьому присвоєно титул судді Національної категорії (Оксана уже два роки має цей титул). А ще пані Оксана – головний секретар Західного регіону. Отож, робота є, про її ефективність свідчить визнання коломийських спортсменів і те, що мотоциклетний спорт у нас набирає все більшої популярності.

Автор: Захар ГОЛОСНИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі