друкувати


Василь Васильців дасть концерт у "Химері"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-08 12:16:23
У п’ятницю, 10 квітня о 19:00 у арт-кафе клубі "Химера" відбудеться незабутнє та безпрецедентне феєричне шоу - концерт відомого виконавця Василя Васильціва з презентацією нового диску.

Концертний_екшн_tour - це презентація другого ліцензійного диску "Дуже близько", книжки-збірки пісень з акордами "Я розвертаю тебе", концептуально-нового кліпу "Дуже близько" та концерт.

Концепція диску "Дуже близько" полягає у тому, що кожен знаходиться дуже близько до своєї мети, хоч шлях до неї часто лежить через сумніви і вагання. Саунд-продюсером проекту виступив Микола Сало (MS`Rec Studio). Випуск альбому здійснено ZMS-Records.

До збірки пісень "Я розвертаю тебе", яка щойно вийшла у видавництві "Тріада Плюс", увійшли 69 пісень, що складають п`ять нових альбомів. В передмові злегка піднімається завіса над написанням деяких пісень.

Сценарій кліпу "Дуже близько" був написаний Василем Васильцівом а режисером його виступив молодий київський кліп-мейкер Вадим Левчук. Концепція кліпу полягає у тому, що події життя несподівані і непередбачувані: ніколи не знаєш де і коли з тобою станеться щось класне, або де і коли зустрінеш ту, яка може змінити твоє життя. В певній ситуації, ураган емоцій можуть викликати речі, які в звичайних умовах просто не помічаєш (погляд, жест, образ) і змінити все. Локаціями зйомки були вибрані несподівані закутки Львова а також один з оригінальних арт-клубів.

Завершиться презентація концертом, де Василь Васильців виконає свої пісні.

Вартість входу - 30 грн. Попередній продаж квитків у арт-кафе клубі "Химера".

Обговорити на форумі