друкувати


Фронт змін у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-08 11:53:01
6 квітня 2009 року у Коломиї зареєстровано Коломийську міську організацію "Фронт змін". З метою полегшення доступу громадян приймальня "Фронту змін" працюватиме щоденно у приміщенні, розташованому в центральній частині міста, а саме по вул. Гетьмана Івана Мазепи, 96.

Ми об’єдналися задля того, щоб наступним Президентом України став Арсеній Яценюк.. Ніхто з нас сьогодні немає ніяких амбіцій на "депутатство", "мерство" – ми звичайні прості коломияни, підприємці міста, працівники освіти, культури, які ніколи не перебігали із партії в партію, як це вже стало традиційним у Коломиї. Так, ми хочемо змін! Ми хочемо зробити Коломию кращою, Писанковим містом. Ми хочемо допомогти Арсенію Петровичу змінити Україну, тому й виступаємо з ним – єдиним Фронтом змін.

Як зазначено у Статуті Коломийської міської організації:

"Фронт змін" - є місцевою неприбутковою недержавною громадською організацією, яка створюється і діє на засадах добровільності, рівноправності його членів, самоврядування, законності та гласності, повною мірою підтримуючи у своїй діяльності ініціативи, мету, завдання та ідеї запропоновані та озвучені Арсенієм Яценюком.

Мета діяльності "Фронту змін" – щоб усі українці, незалежно від їхнього віку, статі, національності і віросповідання були впевнені в майбутньому.

Це майбутнє залежить від нас і нашого вибору. Ми декларуємо захист та реалізацію соціальних, громадських і економічних прав громадян, сприяння створенню відкритого громадянського суспільства в Україні, сприяння самореалізації наукового, творчого, політичного, організаційного потенціалу коломиян, сприяння створенню умов для організованого дозвілля та спілкування молоді, сприяння економічному розвитку територіальної громади, регіону, України.

Ми ставимо перед собою зобов’язання у місті Коломиї зокрема та в Україні в цілому сприяти виконанню завдань, які передбачені ініціативою Арсенія Яценюка "Фронт змін":

1.Збереження демократії

2.Подолання економічної кризи

3.Формування національної ідеї

4.Збереження і примноження національного та муніципального капіталу

5.Один з головних національних капіталів – це земля

6.Формування сучасної політичної нації

7.Збалансування української системи влади

8.Зміна політичної еліти

9.Формування прошарку професійних державних управлінців

10.Сучасна освіта

11.Свобода віросповідання

12.Мова не має бути предметом політичної спекуляції

13.Духовне та фізичне здоров'я українців

14.Український вибір

15.Створення Національного плану змін

16.Сьогодні країні необхідні зміни

17.Тільки разом ми дамо ефективні відповіді на виклики нашого часу

Запрошуємо всіх небайдужих приєднуватися до нас. "Фронт Змін" розпочинає працюватиме в усій Україні і його осередки разом формуватимуть всеукраїнську громадську організацію для досягнення змін у країні. Ми закликаємо приєднатися до "Фронту змін" усіх, хто поділяє наші цілі – і готовий допомагати втілювати їх у життя. Ця допомога може бути різною, але мета у нас одна – зміни у країні. Як тільки ці осередки будуть сформовані і згуртують навколо себе активних небайдужих людей, вони ляжуть у основу нової партії, яка приведе до влади нове покоління політиків. Виклики, що стоять перед країною, мусять нас об’єднати та мобілізувати для створення партії, яка збудована знизу. Партії, орієнтованої саме на Україну. Тому ми закликаємо Вас приєднатися до "Фронту змін".

Всю нову інформацію можна черпати як на веб-сайті ініціативи Арсенія Яценюка "Фронт Змін" http://frontzmin.org так і у нашій приймальні, за адресою: вул. гетьмана Івана Мазепи, 96.

Автор: Андрій ВІТЕНКО, голова Ради Коломийської МГО "Фронт змін"
Обговорити на форумі