друкувати


Завтра у Коломиї стартує чемпіонат України з пауерліфтингу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-06 07:50:14
Коломия знову стає на найближчі п’ять – шість днів спортивною Меккою. Уже сьогодні до нашого міста з’їжджаються спортсмени з усіх куточків України. Адже завтра, 7 квітня, у спортивному комплексі "Локомотив" стартує чемпіонат України з пауерліфтингу серед юніорів і юніорок, а також серед юнаків і дівчат.

Слово – головному судді чемпіонату Валерію ТИМКІВУ (на фото):
- На участь у чемпіонаті заявились пауерліфтери з усіх областей нашої держави. Очікуємо прибуття близько двох із половиною сотень спортсменів. Але свої корективи у кількісний склад спортсменів, як завжди, може внести несподівана застуда чи ще щось подібне. Отож, остаточну кількість учасників знатимемо завтра, у день відкриття чемпіонату, яке почнеться о 12.30 годині. Так що приходьте!

Коломийські пауерліфтери також братимуть участь у чемпіонаті, у складі збірної команди Івано-Франківської області. Чемпіонат триватиме чотири або п’ять днів, залежно від явки спортсменів. За його результатами здійснюватиметься відбір на чемпіонат Європи, який відбудеться у червні в Швейцарії.

До речі, на дорослий чемпіонат Європи до Фінляндії уже здобули путівки Марія ЧЕПІЛЬ з Коломиї і Анастасія ДЕРЕВЯНКО з Івано-Франківська. Він відбудеться на початку травня.

Автор: Софія ОНИКІВСЬКА, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі