друкувати


Про призов на військову службу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-06 04:22:41
Військовий комісар Коломийського об'єднаного військового комісаріату підполковник Олег Пархоменко підписав наказ на підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", Указу Президента України "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу громадян України та звільнення в запас військовослужбовців у 2009 році" про призов громадян на строкову військову службу з 1 квітня до 31 травня 2009 року.

Явці на призовну дільницю Коломийського ОМВК для призову на строкову військову службу підлягають громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років та старші особи, які не досягли 25-річного війку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, - зазначено в наказі.

Усі громадяни, які підлягають призову, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: м.Коломия, вул. І.Франка, 6 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках.

Усі особи, які підлягають призову і тимчасово перебувають на території Коломийського району, зобов'язані негайно повернутись до місця постійного проживання та з'явитись у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття на їх призовну дільницю.

Обговорити на форумі